3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Vali Mutlu çalışmaları denetledi

Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Silvan-Diyarbakır arasında devam eden duble yol çalışmalarını denetledi.

Bölgede yol çalışmaların büyük süratle devam ettiğini belirten Vali Mutlu, "Köy yolları dahi insanların ulaşım yapacağı bütün yollar asfaltlanacaktır. Bu tür çalışmaların kutsal olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Silvan ilçesinde incelemelerde bulanan Vali Hüseyin Avni Mutlu, Silvan Kaymakamı Veysel Beyru, Kırsal Kalkınma Daire Başkanı Muharrem Filiz ve Karayolları yetkilileri ile birlikte Silvan-Diyarbakır arasında devam eden duble yol çalışmalarını denetledi. Vali Mutlu, yetkililerden yol hakkında bilgi aldıktan sonra karayolunda çalışanlar ile çay içti. İşçilere yönelik bir konuşma yapan Vali Mutlu, Diyarbakır'da köy yolları dahil insanların geçtiği bütün yolların asfaltlanacağını ifade ederek, "Bu sıcakta bu çalışan işçilerimiz, bu yapılan çalışmanın kutsal bir çalışma olduğunu unutmasınlar. Siz bu eseri tamamlanmak için çaba sarf ediyorsunuz ve bu yolumuz bitiğinde insanlarımız huzur ve güven içerisinde yolculuk yapacaktır. En yakın zamanda hedefimize ulaşacağız. Bu yolardan geçen vatandaşlarımız sizlere dua ediyorlardır. Mevcut yolun 38 kilometresi tamamlandı. Çalışmalar süratli bir şekilde hafta sonu dahi devam ediyor. Kış gelmeden de yolu trafiğe açıp, sürücülerimizin güvenli bir şekilde seyahat etmelerini için çalışmalar yapılmaktadır" dedi.

Silvan ilçesinde çeşitli temaslarda bulunan Vali Hüseyin Avni Mutlu, daha sonra ilçedeki kamu kurum ve kuruluş yöneticileri ile bir toplantı yaptı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2008 Pazartesi 11:44:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?