3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Vali Mutlu medyayla buluştu

Diyarbakır'da görev yapan basın mensupları ile iftar yemeğinde bir araya gelen Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Ramazan ayının birlik ve beraberliği pekiştirdiğini söyledi.

Dedeman Otel'de ulusal ve yerel gazete ile televizyon temsilcileri yanı sıra muhabirlerine iftar yemeği veren Vali Mutlu; gazeteciliğin çok kutsal ve zor meslek olduğunu söyledi.

Diyarbakır ile ilgili iyi haberleri Türkiye ve dünya gündemine taşıyan gazetecilere teşekkür eden Vali Hüseyin Avni Mutlu; gazetecilerin hafta sonu demeden 24 saat aralıksız haber peşinde koşmalarına çok şaşırdığını baktığını belirterek, "Bazen gazete ve televizyon izlerken basın mensuplarının yoğun iş temposuna hayret ediyorum.

Kısa sürede bol zengin haber toplayıp okuyucu ve izleyiciye sunuyorlar, bu kutsal işi yapmak herhalde büyük fedakarlık ister" dedi.

Diyarbakır'da medya dünyasının olmasının kent için büyük bir kazanç olduğunu ifade eden Mutlu, bina ruhsatı nedeniyle uzun sürede bu yana kapalı bulunan Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nin (GGC) ek binası olan lokal kısmının yasalar çerçevesinde mühürlendiğini cemiyetin faaliyetlerinin durdurulmasının söz konusu olmadığını söyledi.

Diyarbakır Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya'nın da katıldığı yemekte daveti kırmayıp iftar yemeğine katılan gazetecilere teşekkür eden Vali Hüseyin Avni Mutlu; Ramazan ayının önemine değinerek; "Ramazan ayı inanç dünyamızda kutsal bir aydır.İnsana huzur ve barış dolu farklı bir yaşam tarzı tiriyor. Bu huzurlu ay şehrimizi de güzel bir atmosfer getirdi. Bu büyük heyecanı hep birlikte bayramda da yaşayacağımızı umut ediyorum" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2008 Salı 11:36:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?