3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Validen şehit ailesine ziyaret

Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Aktütün Jandarma Sınır Karakolu'na teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Er Hakkı Aran'ın ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Vali Mutlu, İl Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, İl Jandarma Komutanı Albay Eyüp Şeker ve İl Müftüsü Ali Melek, Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Aktütün Jandarma Sınır Karakolu'na teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Diyarbakırlı Jandarma Er Hakkı Aran'ın ailesini ziyaret etti. Şehit babası Mehmet Aran'a sarılan Vali Mutlu, Bağıvar beldesinde şehit için kurulan taziye çadırını ziyaret ederek aileye başsağlığı dileklerini illetti. Daha sonra Vali Mutlu ve beraberindekiler, Türk bayraklarıyla donatılmış şehidin evini ziyaret etti. Vali Mutlu, gözyaşlarına boğularak ağıtlar yakan şehidin babaannesi Gülbahar Aran'ın başını öperek teselli etti. Çok üzgün olduklarını ifade eden Vali Mutlu, devletin her zaman şehit ailelerinin yanında olacağını söyledi.

Şehit babası Mehmet Aran ise, "Acımız büyük bunu yapanları Allah kahretsin, benim çocuğum öldü başkaları ölmesin" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2008 Salı 12:30:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SELAMİ_GÜN IP: 78.188.62.xxx Tarih : 7.10.2008 20:53:19

o diyarbakırlı annenin ellerinden öperim yüz çizgilerinden belli ne denli acı çektiği allah yardımcıcı olsun sabır versinbatıdakiler görsün adeta linç kültürü yaşatanlara batıda doğulu kardeşlerimize yapılanları şidetle kınıyorum