3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Yaz spor okulu sona erdi

Diyarbakır merkez Yenişehir Belediyesi'nin kenar mahallelerde bulunan Eğitim Destek Evleri öğrencisi 100 çocuk için düzenlediği yaz spor okulu sona erdi.

Yenişehir Belediyesi'nin Ben-ü Sen, Dicle ve İplik mahallelerinde bulunan Eğitim Destek Evlerinde kursiyer olarak eğitim gören 100 öğrenciye yönelik düzenlediği yaz spor okulu sona erdi.

Bir ay süren ve futbol, basketbol, voleybol ile kort tenisi branşlarında eğitimlerin verildiği spor okulunun son gününde çocuklar havuza girerek gönüllerince eğlendi. Yenişehir Belediyesi Spor Kompleksi'nde düzenlenen kapanış etkinliğine Yenişehir Belediye Başkanı Fırat Anlı da katılarak çocuklarla birlikte halay çekti.

Futbolda 40, diğer branşlarda ise 20'şer öğrencinin eğitildiği spor okuluna ilişkin konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Şefik Türk, çocukların tatilini eğlenerek, dinlenerek ve spor yaparak geçirebilmeleri için spor okulunu düzenlediklerini belirtti. Türk, yaptıkları çalışmanın yaz mevsimiyle birlikte sona ermeyeceğini dile getirerek, yetenekli çocuklara yönelik benzeri faaliyetlerini bundan sonra da sürdüreceklerini söyledi.

Eğitimi veren öğretmenlere teşekkür eden Türk, özellikle kenar semtlerdeki çocuklara yönelik benzeri çalışmaları sürdüreceklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2008 Pazartesi 10:44:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sidar IP: 78.161.92.xxx Tarih : 17.11.2008 15:26:00

bende oraya gidiyom çok zevkli bizi oraya götürenlere çok teşekür ediyorum