3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Yurt-Sav'dan saldırıya kınama

Diyarbakır Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Yurt-Sav) Başkanı Ahmet Büyükburç, Diyarbakır'da polis servis aracına yapılan saldırıyı nefretle kınadıklarını söyledi.

Yenişenir ilçesi Seyrantepe mevkisinde Diyarbakır-Silvan karayolu üzerinde seyir halindeki Polis servis aracına yapılan saldırıda 4 polis olmak üzere 5 şehit verilmesinin ardından Diyarbakır Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği saldırıyı kınadı.

Yurt-Sav şubesinde yapılan saldırı ile ilgili bir basın açıklaması düzenleyen Yurt-Sav Başkanı Ahmet Büyükburç ve Muharip Gaziler Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Siraç Ezer, saldırıyı nefretle kınadıklarını söyledi.

Yurt-Sav Başkanı Ahmet Büyükburç, PKK terör örgütünün yaptığı bu alçakça saldırıyı nefretle kınadıklarını ifade ederek, "Dün bir kez daha emperyalist güçlerin maşaları bağrımıza bir hançer soktu. Artık millet olarak birliğimize, mübareklerimize, canımıza huzurumuza kast eden bu alçaklara bir kere daha dur demenin gerçekliğini gördük. Gelin bugün ve yarın kardeşliğimizi tüm dünyaya haykıralım. Gelin ülkemizin bütünlüğü ve milletimizin beraberliği için bir kere daha ellerimizi Allah'a açıp dua edelim. Barıştan ve insan haklarından bahsedenler her gün annelerin yüreğine kor ateşi düşürünler bumu barışınız bumu demokrasi anlayışınız. Gelin bu kahpeliğe karşı evimize, iş yerlerimize ve arabalarımıza ay yıldızlı bayrak asalım" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2008 Perşembe 16:38:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?