3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Diyarbakır cehennem yeri!

Patlama sonrası çok sayıda itfaiye arabası ve ambulans olay yerine sevk edildi. Patlama ardından çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Müdahale sırasında ara ara patlamalar oluyor 6-7 otomobil ve bir otobüs, hala yanıyor. Yaralılar ise alevlerin içinden çıkarılıyor.

 

 

 

 

 

 

 


Patlama nedeniyle Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve Dedeman Oteli’nin de aralarında bulunduğu çevredeki çok sayıda binanın camları kırıldı ve zarar gördü.

Söndürülürken zaman zaman patlamalar meydana geliyor.

İKİ PKK'LI ARANIYOR 

 

 

 

 

 

 

 

 


Diyarbakır'da askeri bir servis aracının geçişi sırasında meydana gelen patlamanın ardından Diyarbakır başta olmak üzere bölge illerindeki hastaneler alarma geçti. Olayla ilgisi bulunduğu öne sürülen iki PKK üyesinin arandığı belirtilirken, patlamanın meydana geldiği yerde ikinci bir bomba ihtimaline karşın güvenlik önlemleri alındı.

İKİNCİ BOMBA ŞÜPHESİ 

 

 

 

 

 

 

 

 


Diyarbakır Dedeman Oteli ve Galeria Alışveriş Merkezi arasındaki meydana gelen patlamada yangını söndürme ve yaralıları kurtarma çalışmaları sürerken ikinci bomba şüphesi nedeniyle çevrede güvenlik önlemleri alındı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Patlamanın bulunduğu bölgedeki binalar ve yerleşim yerleri güvenlik gerekçesiyle boşaltılıyor. Patlamanın ardından bölgeye gelen itfaiye ekipleri, yanan araçları söndürmeye çalışırken, Diyarbakır Valisi ve Diyarbakır Emniyet Müdürü'de bölgeye geldi. 

ANKA
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2008 Perşembe 17:49:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
derin tuna IP: 88.226.3.xxx Tarih : 15.07.2008 15:44:34

facia ne yapmaya çalışıyorlar insanları bezdiririyorlar kürt sorununu böyle çözemezler