3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Diyarbakırspor galip

Diyarbakırspor, Bank Asya 1. Lig'in ilk haftasında kendi sahasında Orduspor'u 1-0 mağlup etti.


Diyarbakırspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, maç sonrası yaptığı açıklamada, 3 puanı aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Diyarbakırspor taraftarlarının Gaffar Okkan'ı ne kadar sevdiklerini biliyorum. Gaffar Okkan benim ağabeyimdi. İnşallah, bu sene Süper Lig'e çıkacağız" diye konuştu. Demirbakan, konuşması sırasında gözyaşlarını tutamadı.


Maçın tek golünü atan Emrah Bozkurt ise, galibiyeti taraftarlara armağan ederek, "Takım olarak eksiklerimiz olmasına rağmen iyi mücadele ettik. Kazandığımız için mutluyuz. Galibiyeti taraftarlara armağan ediyoruz" ifadelerini kullandı.


Orduspor Teknik Direktörü Ahmet Apaydın ise, ortada bir maç olduğunu belirterek, "Zaman zaman tempo yükseldi. Biz girdiğimiz pozisyonlarda sonuca gidemezken, Diyarbakırspor yakaladığı pozisyonu gole çevirdi. Diyarbakırspor'u tebrik ediyorum" dedi.


Diyarbakırsporlu futbolcular Ufuk ve kaleci Atilla ise, 3 puanı aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, ilerleyen haftalarda aynı başarıyı sürdürmek istediklerini söylediler. Ordusporlu futbolcu Serdar Sinik de, maçın ortada olduğunu, Diyarbakırspor'un girdiği pozisyonu değerlendirip sahadan galibiyetle ayrıldığını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2008 Pazar 10:11:37
Güncelleme :31 Ağustos 2008 Pazar 10:20:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?