3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Diyarbakırspor kurban kesti

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor, kentteki ilk idmanında kurban kesti.
Diyarbakırspor, Kocaeli Kartepe'deki iki etaplı kamp çalışmalarının ardından önceki gün kente geldi.

Takıma yeni transfer olan futbolcuların da katıldığı Seyrantepe Spor Kompleksi'ndeki gece idmanı öncesi kurban kesildi. Ayakkabılarına ve alınlarına kan süren futbolcuların aşırı sıcağa rağmen antrenmanda bir hayli hırslı oldukları gözlendi. İdman öncesi futbolculara hitaben bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Adnan Öktüren, geçen yıl son dakikada kaçırdıkları Süper Lig trenini bu yıl kaçırmak istemediklerini söyledi.

Başarılı bir ekip kurduklarını ifade eden Öktüren, "Çok iyi transferler yaptık. Diyarbakırspor formasını layıkıyla terletecek futbolcularla anlaştık. Taraftarlarımız başarıya susamış, artık takımı bir üst ligde görmek istiyor" dedi.


9 yıl önce Diyarbakırspor'u 14 yıl aradan sonra Turkcell Süper Lig'e çıkartan başarılı Teknik Direktör Coşkun Demirbakan ise, Yeşil-kırmızılı kulüpte tekrar başarılı olmak istediğini belirterek, "Diyarbakırspor'da çok güzel şeyler yaşadım. Şimdi bu duygularımın en güzelini takımımla birlikte yaşamaya geldim.Benim direktiflerim doğrultusunda yönetim iyi bir kadro kurdu. Ben şu an takımda bulunan futbolculara güveniyorum. Başarı olmamamız için hiçbir sebep yoktur. Pazartesi günü Atatürk Stadyumu'nda Mardinspor ile hazırlık maçı yapacağız. Tüm taraftarlarımızı antrenman havasında geçecek olan maça davet ediyorum" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2008 Pazar 11:46:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?