3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Diyarbakırspor'da mağlubiyet üzüntüsü

Diyarbakırspor'da deplasmanda Orduspor karşısında alınan mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Basın Sözcüsü Ömer Serdar Çimen, beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, "Bu maçımıza puan veya puanlar için gitmiştik. Maçın ilk yarısında yediğimiz gole bir türlü karşılık veremeyince sahadan mağlubiyetle ayrıldık. Lig yarışında önemli bir avantaj kaybettik. İşin doğrusu bu mağlubiyeti beklemiyorduk. Puan cetvelinde 8. sıraya indik. Tedbirlerimizi alacağız. Kesinlikle hedefimizden sapmadık. Taraftarlarımızı üzdük. Bu mağlubiyeti önümüzdeki haftalarda telafi edeceğiz" diye konuştu.

Teknik Direktör Mustafa Uğur ise, Orduspor karşısında istedikleri futbolu sergileyemediklerini belirterek, "Eksik bir kadroyla Ordu'ya gitmiştik. İstediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık. Rakibimiz bizden daha iyi bir futbol sergileyince mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Diyarbakırspor'un başında çıktığım ilk maçta mağlubiyet aldığım için üzgünüm. Sakat oyuncularımızın iyileşip, aramıza katılmasıyla daha iyi olacağız. Evimizde oynayacağımız Karşıyaka maçı bizim için dönüm noktası olacaktır. Artık puan kaybına tahammülümüz yok" dedi.

Bu arada Yeşil-kırmızılı futbolculara, Orduspor maçı sonrası 2 gün izin verildi. Diyarbakırspor, çarşamba günü toplanarak Karşıyaka maçının hazırlıklarına başlayacak.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2008 Pazartesi 11:46:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?