3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Diyarbakırspor'da transfer çalışmaları

Diyarbakırspor, prensip anlaşmasına vardığı Gençlerbirliği'nde oynayan sol kanat oyuncusu Eren Aydın'la sözleşme imzalayacak.

TFF 1. Lig'de mücadele eden Diyarbakırspor, ikinci yarıya güçlü girmek istiyor. Yeşil-kırmızılı kulübün Şadi, Bahadır ve Eren'le sözleşme imzalaması beklenirken, Diyarbakırspor'un diğer görüştüğü oyuncularla önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Diyarbakırspor yönetimi, teknik heyetinin verdiği rapor doğrultusunda transferlerini sürdürüyor. Kulüp Başkanı Adnan Öktüren, takımlarının eksik ve aksayan mevkilerine transfer yaptıklarını ifade ederek, takımın Antalya kampı ve Corrnerspor maçlarının devam ettiğini söyledi. Adnan Öktüren, "Yapılan son maçta takımımız Orduspor ile 2-2 berabere kalıp iyi bir oyun sergilemiştir. Prensipte anlaştığımız Çaykur Rizespor'lu forvet oyuncusu Şadi, defans oyuncusu Bahadır ve Gençlerbirliği'nin sol kanat oyuncu Eren'le birer yıllık sözleşme imzalayacağız. Diğer görüştüğümüz bazı oyuncularla da önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağız" dedi.

Yönetim kurulunun görev dağılımını ileriki günlerde yapacağını belirten Öktüren, "Diyarbakırspor'u çok güçlendirmemiz gerekiyor. Ligin ikinci yarısında zorlu maçlar oynayacağız. Bu nedenle bu yarıdaki ilk maçımızda iyi bir sonuç almalıyız. Ligin ikinci yarısında her maçımızı final olarak oynayacağımız için herkesin görevinin bilince olması gerekmektedir. Kulübümüzün manevi ve maddi desteğe ihtiyacı vardır" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2008 Perşembe 15:23:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?