3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Diyarbakırspor'da yüzler gülüyor

Bank Asya 1. Ligi takımlarından Diyarbakırspor'da yüzler gülüyor. Yeşil-kırmızılı takımın genel kaptanı Salih Akçadağ, "Kayıp puanlarımızı telafi etmeye başladık, ligin ikinci yarısında daha iyi olacağız" dedi. 

Geçen haftayı deplasmanda oynadığı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi galibiyetiyle kapatan Diyarbakırspor'da ligin ilk yarısını galibiyetle kapatmanın mutluluğu yaşanıyor. Genel kaptan Salih Akçadağ, kayıp puanları telafi etmeye başladıklarını, ligin ikinci yarısında daha iyi olacaklarını belirterek, "Gaziantep Büyükşehir Belediye maçına iddialı bir şekilde gitmiştik. Bize lazım olanı almalıydık, öyle de oldu. Diyarbakırspor'un güçlü ve geniş bir kadroya sahip olduğunu her zaman söylüyoruz. Kendimizi bir kez daha ispatlamış olduk. 

Rakibimiz karşısında ilk golü yememize ve ilk yarıyı 1-0 yenik kapatmamıza karşın, ikinci yarıda maçı bırakmadık asıldık ve rakibimizden 3 puanı almasını bildik. Aldığımız 3 puan bize 6 puan değerindeydi. Ligin ilk yarısını galibiyetle kapatmak bizim açımızdan çok iyi oldu. Maçı yöneten hakem mükemmeldi. Kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi. 

Teknik direktör Coşkun Demirbakan da takımlarının hedefine varacak güce sahip olduğunu, eğer engellenmezse bunu rahatlıkla yapacaklarını vurguluyarak, "Diyarbakırspor, ikisi deplasmanda, birisi sahasında olmak üzere son 3 maçında 8 puan kaybetmişti. Ligin ilk yarısının son hafta maçınıda deplasmanda oynayacaktı. Takıma galibiyet lazımdı. Çok iyi hazırlandığımız Gaziantep Büyükşehir Belediye maçına 3 puanı hedefleyerek gitmiştik. Dediğimizi yapıp galibiyetle döndük. Maçın ilk yarısının üstünü rakibimiz ikinci yarısının üstünü ise bizdik. Aldığımız galibiyet bize ilaç gibi geldi. Biz iyi bir takımız hiç değilse devre arasına mükemmel bir morelle girmiş olduk. Biz hedefi belli olan ve bu hedefinden vazgeçmeyen bir takımız. Eğer, şu ana kadar sahamızda oynadığımız maçlardaki puanlarımızı kaybetmemiş olsaydık farklı bir şekilde liderdik. Hem rakiplerimiz hem de taraftarlarımız ligin ikinci yarısında bambaşka başarılı bir Diyarbakırspor seyredecekler. Yeter ki, bu kulübe gereken maddi ve manevi yardım yapılsın" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 12:43:36
Güncelleme :22 Aralık 2008 Pazartesi 16:18:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?