18
Mayıs
2024
Cumartesi
BAĞLAR - BAĞLAR - DİYARBAKIR

'Bombalı' banka soygunu

ÜZERİNDE BOMBA OLDUĞUNU İDDİA EDEREK BANKAYI SOYDU

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bir bankasının şubesine giren ve üzerinde bomba olduğunu iddia eden bir kişi, aldığı paralar ile kayıplara karıştı.

Edinilen bilgilere göre, saat 17.30 sıralarında merkez Bağlar ilçesi Şanlıurfayolu üzerinde bulunan bir banka şubesine giren 28-30 yaşlarında olduğu sanılan, kirli sakallı, 1.70 boylarında siyah montlu bir kişi, üzerinde bomba olduğunu iddia ederek 2 güvenlik görevlisinin silahını aldı. Soyguncu, bankadan aldığı bir miktar para ile kayıplara karıştı. Şahsın yakalanması için kent genelinde özel harekat timlerinin de katılımı ile operasyon başlatıldı.

Olay yerinde incelemelerde bulunan İl Emniyet Müdürü Mustafa Toprak, "Üzerinde canlı bomba süsü verilmiş bir düzenek olduğunu iddia ediliyor. 1 kişi cüzi bir miktar para alarak kaçtı. Şuanda bir şey söylemem doğru değil, arkadaşlar gerekli çalışmayı yapıyorlar. Biz en kısa zamanda gerekli olan açıklamayı yapacağız" dedi.

Üzerinde bomba olduğu iddia edilen kişinin bankaya yüzü açık bir şekilde girdiği ve bankanın güvenlik kameralarından şahsın kimliğinin tespit edilmeye çalışıldığı öğrenildi.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2010 Pazartesi 19:07:01
Güncelleme :30 Kasım 2010 Salı 21:40:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?