28
Mayıs
2024
Salı
ÇINAR - DİYARBAKIR

Kaymakamlıktan sporculara destek

Çınar Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, kaymakamlık bünyesinde açılmış olan yaz spor okuluna katılan sporculara, malzeme yardımı yaptı. 

Çınar Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü koordinesiyle açılan yaz spor okullarına, 90 sporcu kayıt yaptırdı. Dört antrenör nezaretinde çalışmalara başlayan spor okulları, atletizm ve futbol branşlarında faaliyet gösteriyor. Çınar Kaymakamlığı'nın, gençleri zararlı alışkanlıklardan uzak tutarak, yaz tatilinde boş zamanlarını değerlendirmeleri amacıyla başlatmış olduğu proje kapsamında, çalışmalara katılan öğrencilere, Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven tarafından spor ayakkabısı, şort, forma, tozluk ve top hediye edildi. 

Malzeme dağıtım töreninde bir konuşma yapan Tanrıseven, "Sizler için başlatılan bu spor okullarına yoğun katılımınız, bizleri çok mutlu etti. Sizden beklediğimiz, iyi birer sporcu olmanız. Boş zamanlarınızı spor yaparak değerlendirmenizdir. Bunun için sizlere her türlü desteği vermeye hazırız. Karşılığında sizlerin çalışması bizler için yeterli olacaktır" dedi. 

Malzeme dağıtımına, Tanrıseven'in yanı sıra, Milli Eğitim İlçe Müdürü Süleyman İlge, İlçe Gençlik Spor Müdürü Mehmet Yılmaz Bay ve Gençlik Merkezi Müdürü Diyadin Ekinci de katıldı.
Kenthaber
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2006 Pazartesi 12:08:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?