19
Mayıs
2024
Pazar
DİCLE - DİYARBAKIR

Çıkmaz sokaklar trafiğe açılıyor

DİCLE BELEDİYESİ ÇIKMAZ SOKAĞI TRAFİĞE AÇTI

Diyarbakır'ın Dicle Belediyesi ilçenin çıkmaz sokaklarının trafiğe açılması için çalışmalarına start verdi. Bu amaçla Celebi Mahallesi'nin sokakları genişletilerek cadde haline getirilecek. Çalışmalar hakkında bilgi verilmek üzere mahalle sakinleri ile bir toplantı düzenlendi.

Dicle ilçesinde bazı çıkmaz sokakların sorun oluşturduğu göz önüne alınarak, Celebi Mahallesi'ndeki çıkmaz sokak tamamen açılarak hizmet verir hale getirildi. Sokağın çıkmaz olmasına neden olan yapıların sahipleri mahalle sakinleri ile görüşen belediye ekipleri vardıkları anlaşma sonucu mahallenin çıkmaz sokağını trafiğe açık hale getirdiler. Sokakta bulunanların da destek verdiği çalışmada ekipler yolu tıkayan engelleri araçlarla kaldırarak, sokağın kullanılır hale getirilmesini sağladılar. Yol çalışması

sırasında yapıları olan vatandaşlara destek verildiği, halkın mağdur edilmediği açıklandı. Dicle Belediye Başkanı Mustafa Uyguner, halkın duyarlılığından duyduğu memnuniyeti belirterek, "Mahalleye araç giremiyordu. Olası bir yangın ve hastalıklarda vatandaşlarımız zorlanıyordu. Amacımız halkımıza daha rahat ve yaşanılacak bir alan sağlamak. Kilitli taşlar ve yollar mahallemize yeni bir renk sağladı. Yapacağımız park ve mahalle evi en kısa zamanda halkımızın hizmetine sunulacaktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2010 Pazartesi 17:16:00
Güncelleme :5 Temmuz 2010 Pazartesi 19:18:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?