18
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYAPINAR - KAYAPINAR - DİYARBAKIR

3 puan sevinci!

SPOR TOTO 3. LİG

Spor Toto 3. Lig 1. grup takımlarından Kayapınar Belediyespor'da Bayrampaşaspor deplasmanında alınan 3 puanın sevinci yaşanıyor.

Önceki haftayı sahasında oynadığı Malatyaspor beraberliğiyle kapatan Kayapınar Belediyespor dediğini yapıp deplasmandan galibiyetle döndü. Sarı-yeşilli takımın Teknik Direktörü Seyithan Özdaş, sahamızdaki Malatyaspor beraberliği bizleri çok üzmüştü diyerek, "Geçen hafta sahamızdaki Malatyaspor beraberliği bizleri çok üzmüştü. Ama moralimizi bozmadık ve yılmadık. Hafta içi galibiyet parolasıyla çalıştığımız ve 3 puana motive olduğumuz deplasmanda oynayacağımız Bayrampaşaspor maçına gittik. Sahaya 3 puanı

almak için çıktık. Rakibimiz karşısında galibiyet arıyorduk, ama onların defansa ağırlık vermesi oyunumuzu bir bakıma bozuyordu. İlk yarıyı berabere tamamladık. 83. dakikada golümüzü bulduk ve maçta öyle sonuçlandı. İstanbul'dan 3 puanla dönmesini bildik. Futbolcularımda bana verdikleri telafi sözünü tutmuş oldular. Bayrampaşaspor galibiyetiyle moral ve motivasyon yönünden en yüksek seviyeye geldik. Bizim için çok iyi oldu. Her maçımıza aynı değeri veriyoruz. Aldığımız 3 puanla ligde bir çıkış başlatacağımıza inanıyorum. Futbolcularımı gösterdikleri performanstan ötürü kutluyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2010 Salı 14:01:02
Güncelleme :17 Eylül 2010 Cuma 17:50:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?