18
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYAPINAR - KAYAPINAR - DİYARBAKIR

Bin öğrenciye giyim yardımı

KAYAPINAR BELEDİYESİ'NDEN BİN ÖĞRENCİYE GİYİM YARDIMI

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi belediye bölgesindeki ilköğretim okullarında öğrenim gören bin öğrenciye giyim yardımında bulundu. Belediye Başkanvekili Mahmut Dağ, her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere, okullar ile işbirliği içerisinde giyim yardımında bulunulduğuna dikkat çekti.

Kayapınar Belediyesi bin ilköğretim öğrencisine giyim yardımında bulundu. Okullarla işbirliği içerisinde tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere gömlek, ayakkabı, pantolon, hırka, mont ve çoraptan oluşan giyim paketleri dağıtılmaya başladı. Öğrencilere giyim paketi yardımını yerinde inceleyen Kayapınar Belediye Başkanvekili Mahmut Dağ, her yıl öğrencilere giyim yardımında bulunduklarını belirterek, "Belediye Başkanımız Zülküf Karatekin ile birlikte bu çalışmaları yürütüyorduk. Belediye başkanımız

gözaltına alınarak tutuklandı. Biz Belediye Meclis üyeleri ve çalışanları olarak bu çalışmaları sürdürmeye kararlıyız. Bu yıl da belirlediğimiz program çerçevesinde 500 kız, 500 erkek çocuk olmak üzere öğrencilerimize giyim paketlerini dağıtmaya başladık" dedi.

KAYAPINAR BELEDİYESİ'NDEN BİN ÖĞRENCİYE GİYİM YARDIMI
KAYAPINAR BELEDİYESİ'NDEN BİN ÖĞRENCİYE GİYİM YARDIMI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2010 Çarşamba 12:34:02
Güncelleme :21 Ocak 2010 Perşembe 14:25:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?