18
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYAPINAR - KAYAPINAR - DİYARBAKIR

Çok şanssız yenilgiler alıyoruz!

SPOR TOTO 3. LİG

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Kayapınar Belediyespor'un ligin 8 haftasında da mağlubiyet serisini devam ettirmesi yönetimini, teknik heyetini ve taraftarlarını fazlasıyla üzdü.

Pazar günü deplasmanda oynadığı Menemen Belediyespor maçını 3-0 mağlubiyetle kapatan Kayapınar Belediyespor'da yüzler gülmüyor. Ligde oynadığı 8 maçta 4 mağlubiyeti, 2 beraberliği ve 2 galibiyeti olan Sarı-yeşilli ekip topladığı 8 puanla ligin 14. sırasında yer aldı.

Menemen Belediyespor maçı hakkında konuşan teknik direktör Seyithan Özdaş, takımının bir türlü istenilen futbolu sahada sergileyemediğini belirterek, "Kadromuz iyi olmasına karşın, sahaya gerçek performansımızı dökemiyoruz. Çok şanssız yenilgiler alıyoruz. Menemen Belediyespor karşısına puan ve puanlar ümidiyle çıkmıştık. Ama istediğimizi yapamadık. Rakibimiz bizden üstün futbol sergiledi. Kayapınar Belediyespor olarak artık toparlanmalıyız. deplasmanda aldığımız iki galibiyette olmazsa daha kötü durumda olacaktık. Gerçek takımım güçlü performansını sahaya yansıtmanın tam anlamıyla vakit gelmiştir. Bizim hedefimiz ligde ilk 5 takım arasına girebilmektir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2010 Pazartesi 12:17:02
Güncelleme :25 Ekim 2010 Pazartesi 12:34:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?