25
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYAPINAR - KAYAPINAR - DİYARBAKIR

Kayapınar 3 puan peşinde

SPOR TOTO 3. LİG

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Kayapınar Belediyespor hafta sonu deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, Teknik Direktör Seyithan Özdaş, "Deplesmanda yine galip gelmek istiyoruz" dedi.

Geçen hafta sahasında oynadığı maçta Belediye Bingölspor'a yenilen Kayapınar Belediyespor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Menemen Belediyespor maçından 3 puanı alan taraf olmak istiyor.

Teknik Direktör Seyithan Özdaş, Ligde oynadıkları 7 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldıklarını, bunun karşılığında 8 puan toplayıp lig sıralamasında 10. sırada olduklarını belirterek, "Ligde aldığımız iki galibiyetimizi deplasmanda oynadığımız maçlarda aldık. 3. galibiyetimizi de Menemen Belediyespor karşısında almak istiyoruz. Bu konuda kararlıyız ve azimliyiz. İdmanlarımızı yoğun bir tempoda sürdürüyoruz. Geçen haftayı başarısızlığımız unuttuk. Bu maçımıza motive olmak üzereyiz. Kayapınar Belediyespor olarak bu deplasman maçından galibiyet bekliyoruz. Çalışmalarımızı Cuma günü öğleden sonra tamamlayacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2010 Çarşamba 16:03:00
Güncelleme :20 Ekim 2010 Çarşamba 20:06:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?