26
Mayıs
2024
Pazar
KAYAPINAR - KAYAPINAR - DİYARBAKIR

Kayapınar kamptan memnun

SPOR TOTO 3.LİG

Teknik Direktör Seyithan Özdaş ile yolla devam etme kararı alan ve transferde de 15 futbolcuyu renklerine bağlayan TFF 3. Lig 1. Grup takımlarından Kayapınar Belediyespor, lige Nevşehir Avanos'ta yeni sezona hazırlanıyor.

Futbol Şube Sorumlusu Ali Figan, Nevşehir'de devam eden hazırlık kamplarının çok faydalı geçtiğini söyledi. Figan, "Kamp çalışmalarını yerinde takip ediyorum. Gerçekten de güzel bir ortam var. Her yönüyle yararlı bir kamp geçiriyoruz. Futbolcularımızın uyum sorunu da aşıldı. Yeni ile eski futbolcular arasında çok iyi bir kaynaşma var. Genel olarak iyi bir kamp geçiriyoruz. Her şey mükemmel geçiyor" dedi.

Lige hazır bir şekilde girmek istediklerini belirten Figan, "Eksiklerimizi Nevşehir Avanos'ta gideriyoruz. Burada iyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Ayrıca hazırlık maçları da yapıyoruz. Bu hazırlık maçları sayesinde eksiklerimizi görüyor ve giderme imkanı buluyoruz. Zamanla çok daha iyi olacağız. Ama lige kadar hazır olmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Transfer çalışmalarını sonuçlandırdıklarını dile getiren Ali Figan, sözlerini şöyle tamamladı:

"Daha önce transfer çalışmalarımızı noktaladığımızı açıklamıştık. Ama gerek duyulması halinde transfer yapacağımızı da ifade etmiştik. Bu konuda henüz kesinleşen bir şey yok. Belki bir transfer daha yapabiliriz. Buda kesinleşmedi " diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2010 Çarşamba 15:01:00
Güncelleme :24 Ağustos 2010 Salı 12:58:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?