29
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYAPINAR - KAYAPINAR - DİYARBAKIR

Kayapınar rövanşı almak istiyor

SPOR TOTO 3. LİG

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Kayapınar Belediyespor, hafta sonu sahasında oynayacağı maçta rakibi Ünyespor'u yenerken centilmenlik dersi vermek istiyor.

Geçen hafta deplasmanda oynadığı maçı galibiyetle kapatan Kayapınar Belediyespor, Pazar günü sahasında oynayacağı maçta Ünyespor'u mağlup etmek istiyor. Sarı-Yeşilli kulübün basın sözcüsü Zülküf Batuge, bu hafta sahalarında çok önemli bir maç oynayacaklarını belirterek, "Çünkü, Ünyespor taraftarları ve yöneticileri bize karşı yakışmayacak sportmenlik dışı hareketlerde bulundular ve bizi fazlasıyla üzdüler. Onların yaptıklarını hiç unutamadık. Biz Kayapınar Belediyespor olarak ilk önce bu maçımızı kazanmak daha sonra da rakibimize centilmence davranıp onları utandırmak istiyoruz. Bugüne kadar sahamızda oynadığımız hiç bir maçta rakibimizi üzmedik. Ünyespor'u da yenip ve en büyük insanlık dersi olan centilmenliğimizi göstereceğiz" dedi.

Teknik direktör Seyithan Özdaş da, "Ünyespor bizi evinde 2-1 mağlup etmişti. Biz rövanşı almak istiyoruz. Onları burdan eli boş göndermek, verilmiş en büyük ders olacak" şeklinde konuştu.

SPOR TOTO 3. LİG
İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2011 Perşembe 11:05:04
Güncelleme :24 Şubat 2011 Perşembe 12:47:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?