26
Mayıs
2024
Pazar
KAYAPINAR - KAYAPINAR - DİYARBAKIR

Kayapınar'da moralsiz antrenman

SPOR TOTO 3. LİG

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Kayapınar Belediyespor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Bayrampaşaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçen haftayı sahasında oynadığı Malatyaspor beraberliğiyle kapatan Kayapınar Belediyespor, deplasmanda oynayacağı Bayrampaşa maçına hazırlanıyor. Teknik Direktör Seyithan Özdaş, nezaretinde idmana koşu ile başlayan Yeşil-sarılı futbolcular daha sonra yarım saha çift kale maç yaptılar. Yaklaşık iki buçuk saat süren idman boyunca morallerin iyi olmadığı gözlendi.

Teknik Direktör Seyithan Özdaş, geçen haftaki puan kaybımızı çabuk unutup moral bulmaları gerektiğini vurgulayarak, "Futbol 3 sonuçlu bir oyundur. İlerleyen haftalarda kayıp puanlarımızı telafi edeceğiz. Şimdi tek düşüncemiz deplasmanda oynayacağımız Bayrampaşaspor maçıdır. İdmanları büyük dikkat içerisinde yapıyoruz. Cuma günü antrenmanlarımızı tamamlayacağız. Sakat veya cezalı oyuncumuz yoktur. maç saatine kadar futbolcularımı moral ve motivasyon açısından hazır vaziyete getireceğim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2010 Salı 10:59:02
Güncelleme :8 Eylül 2010 Çarşamba 15:13:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?