19
Mayıs
2024
Pazar
SİLVAN - DİYARBAKIR

AKP Millitvekili Uyanık'tan il sözü

Diyarbakır’ın Silvan İlçesi’nde incelemelerini sürdüren AKP milletvekili Fehmi Uyanık, taziye evlerini ve köyleri ziyaret ederek, vatandaşlardan ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı. Uyanık, köy yollarına en kısa zamanda çözüm getirileceğini belirterek, "En büyük hayalim, bu tarihi ilçemizi il yapmaktır" dedi.

2 günden bu yana Diyarbakır’ın Silvan İlçesi’nde bulunan AKP Milletvekili Fehmi Uyanık, Demirkuyu Köyü’nde, babası vefat eden Belediye Başkanı Fikret Kaya’ya taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı diledi. Milletvekili Fehmi Uyanık ile Belediye Başkanı Kaya, ilçenin ve belediyenin sorunlarını ve çözüm önerilerini tartıştı. Milli Eğitim İlçe Müdürü Ali Ok ile de görüşerek eğitim-öğretim konusunda bilgi alan Milletvekili Uyanık, AKP hükümeti olarak yanlış politikalara meydan vermemek adına seçim bölgelerini gezip sorunlar hakkında bilgi aldıklarını belirterek, "Silvan, birçok medeniyete beşiklik etmiş tarihi bir ilçedir. Ne yazık ki, yanlış politikalar ve uygulamalar yüzünden hiçbir hizmet yapılmamıştır. Biz AKP hükümeti olarak o yanlış politikalara meydan vermeyip, sürekli seçim bölgemize gelerek, sorunlar hakkında sağlıklı bilgi alıyoruz" dedi.

Silvan merkez ve köylerinde 2 günden bu yana incelemelerde bulunan Uyanık, Silvan Emniyet Müdürlüğü Sosyal Tesisleri’nde beraberindekilerle birlikte katıldığı öğle yemeğinin ardından ilçeden ayrıldı.

Silvan-İHA
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2004 Pazartesi 12:32:47
Güncelleme :27 Aralık 2004 Pazartesi 12:36:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?