22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİLVAN - DİYARBAKIR

Banka ödemelerinde izdiham

Silvan İlçesi'nde banka ödemelerinde izdiham yaşanıyor. 

Silvan ilçesinin tek bankası olan Ziraat Bankası'nda Şartlı Nakit Transferi, Doğrudan Gelir Desteği (DGD) primleri ve 2022 sayılı kanuna göre 65 yaş aylığı ödemeleri ile diğer bankacılık işlemleri sırasında izdiham yaşanıyor. 

Günde bin 500 kişinin işleminin gerçekleştirildiği ilçenin tek bankasında yaşlılık, öğrenci ve çiftçi ödemelerini almak için sabahın erken saatlerinde bankaya akın eden vatandaşlar, günlerce sıra beklediklerini söyleyerek bu sıkıntının son bulmasını istedi. 

Banka yetkilileri ise, "Öğrencilere ödenen şartlı nakit transfer ücretleri mutemet veya PTT aracılığıyla ödenirse, bankada yaşanan sıkıntılar biraz olsun hafifleyecektir. Birçok ilçede öğrenci ödemeleri PTT aracılığıyla yapılıyor. Bu uygulamanın ilçemizde de başlatılmasını istiyoruz" dedi.



İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2007 Çarşamba 14:24:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Silvan IP: 212.175.112.xxx Tarih : 7.03.2007 16:45:48
Hangi kurumumuz sağlıklı çalışıyor ki bankamız(!) sağlıklı çalışsın. Bankada çalışanlar "Küçük dağları ben yarattım." havasındalar. Hiç bir işi koordine etmiyorlar; ya da etmek istemiyorlar. İnsanların oraya yığılması, hoşlarına gidiyor herhalde.