25
Mayıs
2024
Cumartesi
SİLVAN - DİYARBAKIR

Başarılı polislere takdirname

SİLVAN KAYMAKAMI DEMİRDAŞ BAŞARILI POLİSLERİ TAKDİRNAMEYLE ÖDÜLLENDİRDİ

Diyarbakı'ın Silvan Kaymakamı Doğan Demirdaş, İlçe Emniyet Amirliği'nde görev yapan başarılı personele çalışmalarından dolayı takdir belgesi verdi.

Kaymakamlık makamında yapılan törende İlçe Emniyet Amiri Göksel Şahin ve polis memurlarına çalışmalarından dolayı takdir belgesi verildi. Törende konuşma yapan İlçe Emniyet Müdürü Şahin, Kaymakam Demirdaş'a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Kaymakam Doğan Demirdaş ise, "Öncelikle Emniyet Teşkilatının 10 Nisan Polis Bayramı'nı kutluyorum. Yarından itibaren önümüzdeki Pazartesi'ye kadar İçişleri Bakanlığımızın bir teminat programı dolayısıyla diğer meslektaşlarımızla il dışında bulunacağım için

arkadaşlarımızı bugün kabul etmeyi uygun gördüm. Normalde 10 Nisan Polis Günü'nde ödüllendirmeyi değerlendirmiştim. 10 Nisan'da programda olacağım için başarılı seçilen 5 polis arkadaşlarımızın değişik meziyeti var her biri kendi bürosunda öne çıkan temel dökmüş arkadaşlar. Kendilerini tebrik ediyorum. Kendilerini takdirname ile ödüllendirmeyi kanunlarımız çerçevesinde uygun gördüm. Kendilerine teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılarını diliyorum" dedi.

SİLVAN KAYMAKAMI DEMİRDAŞ BAŞARILI POLİSLERİ TAKDİRNAMEYLE ÖDÜLLENDİRDİ
SİLVAN KAYMAKAMI DEMİRDAŞ BAŞARILI POLİSLERİ TAKDİRNAMEYLE ÖDÜLLENDİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2010 Çarşamba 12:20:04
Güncelleme :7 Nisan 2010 Çarşamba 13:27:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ugur kara IP: 213.74.225.xxx Tarih : 14.04.2011 23:11:33

tebrik ediyorum. silvanın güzide delikanlı polisleri...başarılarınızın devamını dilerim