19
Mayıs
2024
Pazar
SİLVAN - DİYARBAKIR

Dahiliye uzmanı atandı

Silvan İlçesi Devlet Hastanesi’nde, yaşanan doktor sıkıntısını gidermek amacıyla Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen dahiliye uzmanı görevine başladı. Diyarbakır’ın Silvan İlçesi’nde vatandaşlar tarafından doktor sıkıntısının giderilmesi için başlatılan imza kampanyası, sonuç verdi.

İmza kampanyasının ardından Sağlık Bakanlığı tarafından ilçeye uzman doktor atanacağı belirtilmişti. Silvan’a 1 yıl aradan sonra dahiliye uzmanının atanması, ilçede vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Silvan’a yeni atanan dahiliye uzmanı Muharrem Can Akkaş, atanmaktan dolayı son derece memnun olduğunu belirterek, "Dahiliye uzmanı olmaması nedeniyle, hastalar tedavi olmak için başka illere gidiyormuş. Silvan’a atanmanın mutluluğu içerisindeyim. Silvan’ı daha önce de biliyordum, buraya gönüllü geldim. Göreve başladığım ilk gün 60 hastaya baktım. Buradaki çalışma ortamı çok güzel ama imkanlar kısıtlı olduğu için istediğimiz sonucu almakta zorlanıyoruz" diye konuştu.

Silvan Devlet Hastanesi Başhekimi Sevda Bakbak, kadrolarının güçlendiğini belirterek, doktor ihtiyacının büyük bir bölümünün giderildiğini, hastanenin böbrek hastaları için diyaliz makinesine ihtiyaçları olduğunu söyledi.

silvan
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2004 Perşembe 17:58:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa akkas IP: 82.83.53.xxx Tarih : 3.06.2006 12:01:14
sevgili kardesim muharrem seni böyle doktor olarak resimde bile olsa görmek beni cok mutlu etti kendine iyi bak hep mutlu ol abin corc