20
Mayıs
2024
Pazertesi
SİLVAN - DİYARBAKIR

'Güç Birliği' yeni başkanını seçti

Diyarbakır'ın Silvan ilçesi Güç Birliği Tarım Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1. Genel Kurulu yapıldı. AK Parti Diyarbakır Milletvekili İhsan Arslan'ın da katıldığı Genel Kurul'da Hayrettin Kuzucu, başkan seçildi.


Silvan Güç Birliği Tarım Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1. Genel Kurul Toplantısı Silvan Su Fabrikası toplantı salonunda yapıldı. AK Parti Milletvekili İhsan Arslan'ın divan katipliğini yaptığı Genel Kurul açılış konuşması yapan Silvan Güç Birliği Tarım Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Dönem Başkanı Mehmet Mahfuz Tutşi, "Görevde olduğumuz sürede üyelerimizin büyük desteğini gördük. Bize göre başarılı bir dönem geçirdik. Silvan için hedeflerimizi yakaladığımıza inanıyorum. Yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızın başarılı olacaklarına inanıyorum" dedi.


Bütçe raporlarının okunarak kabul gördüğü Genel Kurul'da yapılan oylamalarda Hayrettin Kuzucu, başkanlığa seçildi. Oylamanın sonuçların açıklanmasının ardından teşekkür konuşması yapan Silvan Güç Birliği Tarım Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin yeni Başkanı Hayrettin Kuzucu, "Şirketimizin bugünlere gelmesine vesile olan sayın Milletvekilimiz İhsan Arslan, Belediye Başkanımız Fikret Kaya ve diğer arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi bir borç biliyorum. Uzun ve büyük engellerle dolu bu yolun kurulum aşamasında sonuna gelmiş bulunuyoruz. Tüm zorlukları aşarak hasretle beklediğimiz, alın terimiz, yüz akımız olan bu fabrika üretim aşamasına gelmiştir" ifadelerini kullandı.


Milletvekili İhsan Arslan ise "İlçemize yatırımla birlikte sık sık bir araya gelmemiz iyi oldu. 2005 yılında şirketimiz çalışmalara başlayacak dedik, başladık. Bugün zaman itibariyle aradan 3 yıl geçti. Fabrikamız üretim yapma aşamasına gelmiştir. Uygun bir zamanda ilçemize yakışır bir törenle açılışını gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2008 Pazar 17:55:48
Güncelleme :24 Ağustos 2008 Pazar 18:01:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?