19
Mayıs
2024
Pazar
SİLVAN - DİYARBAKIR

Kalkınma için el ele

Silvan'da, kamu yetkilileri ve sivil toplum örgütleri, ilçenin kalkınması için biraraya geliyor. Silvan Belediyesi’nce bürokrasi ve sivil toplum örgütlerinin katılımıyla bir toplantı düzenlenecek.

Toplantıda, ilçenin mevcut potansiyelleri, işbirliği ve imkanları, kalkınma unsurlarının değerlendirilmesi, ihtiyaçlarının giderilmesi ve sorunlarının çözümü için yurt içi ve yurt dışı imkanlardan faydalanma olanakları, kalkınma ve gelişme için katılımcıların teklif ve önerileri değerlendirilecek. Toplantıya davet edilenler arasında bölge milletvekilleri, Diyarbakır Valisi Efkan Ala, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir ve Silvanlı olup da Türkiye’nin farklı şehirlerinde yaşayan işadamları bulunuyor.

Toplantının amacına ulaşması konusunda çok umutlu olduklarını dile getiren Silvan Belediye Başkanı Fikret Kaya, "Biz Silvan’ın kalkınması ve gelişmesi, herkesin elbirliği ile çalışması için elimizden gelen bütün imkanları seferber etmeye devam edeceğiz" dedi. Toplantı, 17 Nisan’da Silvan Belediyesi İtfaiye Amirliği’ndeki toplantı salonunda 10.00-15.00 saatleri arasında yapılacak.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2005 Cuma 13:46:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?