25
Mayıs
2024
Cumartesi
SİLVAN - DİYARBAKIR

Kaymakam okulları denetledi

SİLVAN KAYMAKAMI DEMİRDAŞ OKULLARI DENETLEDİ

Diyarbakır'ın Silvan Kaymakamı Doğan Demirdaş ile Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa okulları denetledi.

Kaymakam Doğan Demirdaş ile Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa Milli Eğemenlik İlköğretim Okulu'nda incelemelerde bulundu. Kaymakam Demirdaş, okullarda bir heyecan olduğunu vurgularken Erboğa ise, "Okullarda eğitim kalitesinin artırılması için projelerimiz devam ediyor" dedi.

Kaymakam Demirdaş ve beraberindekiler okul yönetimi ve Okul Aile Birliği'nin yaptığı fiziki iyileştirme çalışmaları hakkında bilgi aldı. Demirdaş, "Tüm okullarımızda bir heyecan var. Projeler yürütülmektedir. Bu heyecana öğrencilerimiz de katmışlardır. Milli Egemenlik İlköğretim Okulu Müdürlüğü ve Okul Aile Birliği'nin yaptığı çalışmaları yakından takip ettik. Okulun tüm tuvaletlerini ve bahçedeki çeşmeyi yenilediler, kütüphanesini ve bilgisayar laboratuarını geliştirdiler. Emeği geçen önceki ve şimdiki okul müdürümüz, idaremiz ile Okul Aile Birliği başkan ve üyelerine teşekkür ediyorum. Heyecanlarının azalmadan devamını diliyorum" diye konuştu.

Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa, "Projelerle okullardaki eğitim kalitesini de artırmış bulunmaktayız. Bu çalışmalarımız devam ederek. İlçemizin eğitim kalitesini her alanda yükseltmek için çaba sarf edeceğiz" şeklinde konuştu.

SİLVAN KAYMAKAMI DEMİRDAŞ OKULLARI DENETLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2010 Cuma 17:06:01
Güncelleme :9 Nisan 2010 Cuma 23:30:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?