27
Mayıs
2024
Pazertesi
SİLVAN - DİYARBAKIR

Kaymakamlık Kupası jandarmanın

Diyarbakır'ın Silvan İlçe Kaymakamlığı tarafında düzenlenen kurumlar arası Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası'nda, Jandarma takımı şampiyon oldu.

Silvan İlçe Spor Salonu'nda düzenlenen ve 4 grupta 13 takımın katıldığı turnuvada Jandarma şampiyon oldu. Şampiyonluk Maçı Jandarma rakibi Silvan Lisesini 3-1 mağlup ettiği maçta sayı ve bayrak hakemleri tepki çekti.

İlçe Kaymakamı Veysel Beyru'nun da oynadığı Kaymakamlık takımının üçüncü olduğu turnuvanın ikincisi Silvan Lisesi oldu. Turnuvaya büyük ilgi gösterilirken, turnuvayı birincilikle tamamlayan Jandarma, sevincini seyirciyle paylaştı.

Jandarma takımına kupasını, Kaymakam Veysel Beyru verirken, turnuvada ikinci olan Silvan Lisesi'nin takımına kupasını Garnizon Komutanı Kıdemli Jandarma Albay Semih Okyar, verirdi. Üçüncü olan Kaymakamlık takımının kupasını Savcı Ekrem Güven verdi. Turnuvada görev alan hakemlerin maçları kötü yönettiğini öne süren takım oyuncuları ve seyirciler  "Bizler profesyonel voleybolcular değiliz. Kurallarla oynamış olsaydık Türkiye liglerindeki müsabakalara katılırdık. Turnuvalar böyle yönetilirse bir daha turnuvalara katılmayacağız" diye tepki gösterdi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2009 Cuma 14:27:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?