25
Mayıs
2024
Cumartesi
SİLVAN - DİYARBAKIR

Mehmet Atlı hayranlarını coşturdu

SİLVAN'DA MEHMET ATLI KONSERİ

Kürtçe müziğin sevilen ismi Mehmet Atlı, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde verdiği konser ile hayranlarına coşkulu anlar yaşattı.

Çok sayıda hayranının şarkılarına eşlik ettiği Mehmet Atlı'nın konserinde duygulu anlar yaşandı. Farklı müzik tarzı ile gençlerin büyük beğenisini kazanan Kürtçe müziğinin sevilen ismi Atlı, "Daha önce hep Silvan'dan geçtiğimde bazen kendi düşüncelerimle neden Silvan'da konser vermiyorum diye kendimi eleştiriyordum. Ama Silvan'da bir kafe işletmecisi bana teklifte bulunduğunda hiç düşünmeden teklifi kabul ettim. Silvan'daki hayatı güçlendirmek, dilimize sahip olmak için konserlerden zevk almaktayım. İnşallah yakın bir zamanda tekrardan Silvan'da güzel bir konser vermeyi düşünüyorum" dedi.

Kafe işletmecisi Yavuz Tanış ise, "İlçemizde Mehmet Atlı'nın çok seveni ve hayranı olduğu için ilk tercihimiz Mehmet Atlı oldu. Burada para kazanmak için değil vatandaşlarımızın sosyal etkinliğini artırmak ve müzik keyfini yaşatmak için böyle bir konser organizesi ettik" şeklinde konuştu.

SİLVAN'DA MEHMET ATLI KONSERİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2010 Pazar 11:19:05
Güncelleme :14 Şubat 2010 Pazar 17:45:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?