19
Mayıs
2024
Pazar
SİLVAN - DİYARBAKIR

Meleklerden hastalara ziyaret

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde öğrenciler, yılbaşı nedeniyle hastaları ziyaret ederek çeşitli hediyeler dağıttı.

Silvan Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri, Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları yeni yıl haftası nedeniyle ziyaret ederek, çeşitli hediyeler verdi. Öğrenciler, Okul Müdür yardımcısı Mehmet Soylu ile birlikte ilk olarak Silvan Devlet Hastanesi Başhekim yardımcısı Dr. Ramazan Aktürk'ü makamında ziyaret etti ve yeni yılda başarı dileklerinde bulunuldu.

7/C sınıf öğrencisi Bedia Şaşmaz, "Okulumuz genelinde başlatılan yeni yıl haftası nedeniyle yapılan etkinlikler çerçevesinde ilçemiz Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret ederek onlara çeşitli hediyeler dağıttık. Belki hediyelerimiz küçük ama onlara moral ve motivasyonu sağladığımıza inanıyoruz" dedi.

''Bu özel gülerde hatırlanması gerekenler hastalardır'' diyen 6/A sınıf öğrencisi Makbule Hamzaoğlu, "Bir yılın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Böyle anlamlı ve özel bir günde hatırlanması ve morale ihtiyacı olan hastalardır. Biz de okul genelinde başlatmış olduğumuz yeni yıl haftası etkinlikleri kapsamında hastalarımızı ziyaret ederek moral vermek istedik. Umarım onlara bu morali sağlanmışızdır" şeklinde konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 14:23:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?