18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİLVAN - DİYARBAKIR

Milletvekilleri matbaa açtı

Silvan'da iki genç girişimci tarafından düzenlenen matbaa tesislerinin açılışını, Diyarbakır milletvekilleri yaptı. İlçede haftalık olarak yayınlanan Malabadi Gazetesi ile Silvan Haber Gazetesi'nin matbaa tesislerinin açılışına, Diyarbakır Milletvekilleri Fehmi Uyanık, Cavit Torun, İrfan Rıza Yazıcıoğlu, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Abdurrahman Kurt, Merkez İlçe Başkanı Adnan Nebikoğlu, Kaymakam Veysel Beyru, Belediye Başkanı Fikret Kaya, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gazete matbaasının açılışını yapan, Diyarbakır milletvekilleri ve AK Parti İl Başkanı Kurt, "Bölgede böyle tesislerinin açılması, elbette ki sevindirici bir olaydır" dedi. Milletvekili Fehmi Uyanık, "Bu iki genç girişimci arkadaşlarımız, büyük bir cesaret örneğini göstererek, ilçelerinde meslek yaşamlarındaki ilk adımı atmış bulunuyorlar. Biz de bu arkadaşlarımıza meslek hayatlarında başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.

Milletvekili Cavit Torun ise "İlçede yayınlanan yerel gazetelerin kendi tesislerinde basılması elbette ki güzel bir olaydır. Böyle tesislerin açılması ve istihdama yönelik gelişmeler yaşanması gibi, hem bölgemiz hem de ilçemizde güzel gelişmelerin olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı. Açılışta milletvekillerine ve davetlilere ayran çorbası ikram edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2005 Perşembe 14:13:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mkm IP: 85.100.96.xxx Tarih : 27.07.2005 17:22:43
arkadaşlar tebrik eder başarılar dilerim...