18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİLVAN - DİYARBAKIR

Öğrenciler hünerlerini sergiledi

SİLVAN'DA YETENEK YARIŞMASI FİNALİ YAPILDI

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 2009-2010 Eğitim-Öğretim yılında faaliyete giren Silvan Okul Eğitim Kalitesinin Arttırılması Projesi (OKAP) kapsamında düzenlenen Yetenek Yarışmasında minik öğrenciler hünerlerini sergiledi.

Okul Eğitim Kalitesinin Arttırılması Projesi (OKAP) kapsamında düzenlenen Yetenek Yarışmasın Yatlı ilköğretim Bölge Okulu çok amaçlı Salonu'nda yapıldı. Okul Eğitim Kalitesinin Arttırılması Projesi (OKAP) kapsamında düzenlenen Yetenek Yarışmasına Kaymakam Doğan Demirdaş, Kaymakam Eşi Ayşe Demirdaş, Stajyer Kaymakam Aziz Gölbaşı, Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Milli Eğitim Müdürü ve Şube Müdürleri, öğretmen ve çok sayıda öğrenci katıldı. Silvan İlçesinde faaliyet gösteren ilköğretim okulları ve

liselerinden 51 öğrencinin katıldığı yetenek yarışmasının finalinde 15 öğrenci katılmaya hak kazandı. Yetenek Yarışmasına katılan öğrenciler jimnastik, ses, dans, tersten okuma, taklit, müzik, tiyatro, bağlama gibi alanlarda hünerlerini sergilediler. Silvan yetenek yarışmasına katılan Silvanlı öğrenciler birbirleriyle kıyasıya mücadele ederek, yeteneklerini sergiledi. Kendi Okullu adına yarışmaya katılan, öğrencilerin sergilediği hünerlerini izleyicileri büyük beğenisini topladı. Silvan Yetenek Yarışmasında

birinci gelen Türk Telekom Yatlı İlköğretim Bölge Okulu öğrencisi Şehnaz Okşamak'a bin TL, ikinci gelen Malabadi ilköğretim okulu öğrencisi Samet Karaalp"a 500 TL, üçüncü gelen Silvan Lisesi öğrencisi Veysi Negince"ye ise 300 TL para ödülü ile ödüllendirildiği belirtildi.

Öğrencilerin Ödüllerini 21 Haziran günü Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak tarafından verilecek. Silvanlı öğrencilerin sergiledikleri hünerler karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Silvan Kaymakamı Doğan Demirdaş, "Silvanlı çocukların çok yetenekli ve başarılı olduklarını gördüm. Kendilerini Bu Başarlarından dolayı kutluyorum" dedi.

SİLVAN'DA YETENEK YARIŞMASI FİNALİ YAPILDI
SİLVAN'DA YETENEK YARIŞMASI FİNALİ YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2010 Çarşamba 14:56:05
Güncelleme :16 Haziran 2010 Çarşamba 20:05:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?