22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİLVAN - DİYARBAKIR

Ölüm yolunda yni tedbirler

Diyarbakır Karayolları Bölge Müdürlüğü, her yıl ölümlü trafik kazalarının meydana geldiği Silvan ilçesinde bulunan Vatan İlköğretim Okulu önündeki yolda tedbir alıyor.

Diyarbakır Karayolları Bölge Müdürlüğü Bakım Trafik Teknikleri Müdürü Recep Aslanhan, ilçedeki karayolunda incelemelerde bulundu. Yapılan inceleme sonucunda yolun standartların çok altında olduğu ve hiçbir uyarıcı levhanın olmadığı belirlendi. Aslanhan, İlçe Kaymakamlığı, Emniyet Müdürlüğü ve mahalle muhtarının kendilerine yaptıkları müracaat sonucu karayolunda incelemelerde bulunduklarını belirterek, "Okulumuzun yanında ve yol boyunca yeterli işaret levhaları yerleştirerek, trafik kazalarına karşı tedbir alacağız. Kış sezonunda yapım işleri yapılmadığı için herhangi bir yapım işini şu anda yapamayacağız. Trafik kazalarını önlemek için gerekli trafik lambaları ve uyarıcı levhaların yanı sıra banketler tekrar temizlenecektir. Su kanallarını açıp, öğrencilerimizin okullarına rahat bir şekilde gitmelerini sağlayacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2007 Cuma 10:59:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mesut TORAMAN IP: 88.229.189.xxx Tarih : 26.11.2007 20:05:15

VATAN İLK ÖĞRETİM OKULU YOLUNDA ÇOK ÖĞRENCİMİZİ KAYBETTİK VE BİR DAHA YAŞAMAK İSTEMİYORUZBU TÜR OLAYLARI LÜTFEN YARDIMLAR BEKLİYORUZ