20
Mayıs
2024
Pazertesi
SİLVAN - DİYARBAKIR

Silvan TEDAŞ'ta görev değişimi

Silvan İlçesi TEDAŞ İşletme Başmühendisliği'nde görev değişikliği yapıldı.

Silvan TEDAŞ İşletme Başmühendisliği görevinden TEDAŞ Diyarbakır Müessese Etüt Proje Müdürlüğü'ne atanan Sadettin Yüce'nin yerine, TEDAŞ Diyarbakır Müessese Müdürlüğü'nden Yaşar Geçeroğlu atandı. Silvan TEDAŞ İlçe İşletme Başmühendislik görevine atanan Geçeroğlu, daha öncede Silvan'da görev yaptığını belirterek, "Bu yüzden Silvan'ın da sorunlarını çok iyi biliyorum. Gerekli hizmetleri yapabilmek için buraya atandım. Müessese Müdürlüğümüzün de desteğiyle ilçemizdeki sorunları en alt seviyeye indireceğiz.

Buradaki en büyük sorunumuz personel yetersizliğidir. Personel eksikliği giderildiği takdirde, büyük hizmetlerin yapılacağına inanıyorum. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için kaçak elektrik kullanılmaması gerekir. Yeni TCK'nın yürürlüğe girmesiyle kaçak elektrik kullananlar hakkında 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası uygulanacak. Vatandaşlarımızın kaçak elektrik kullanmaması gerekir. Bizde kaçak elektiriklerin önün kesmek için kendi ekiplerimizle gerekli denetimlerimizi yapacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2008 Çarşamba 15:04:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan can IP: 88.232.23.xxx Tarih : 23.02.2008 23:02:04

yapılan atama geç kalmışta olsanız iii bir karar silvan namına gurur verici bir karar silvanın bu tür yolsuzluk yapan insanlardan kurtulduğuna seviniyorum bu atamda emeği geçenlere bizzat teşekkür edirim