2
Haziran
2024
Pazar
SİLVAN - DİYARBAKIR

Silvan'da 2 yıl sonra icra memuru

Silvan İlçesi'ne yaklaşık 2 yıl aradan sonra icra müdürü atandı. 

Daha önce İzmir Adliyesi'nde memur olarak görev yapan ve kura sonucunda Silvan İlçesi'ne icra müdürü olarak atanan Muharrem Güzel, göreve başladı. 

İcra Müdürü Güzel, "Güneydoğu insanı, çok sıcak kanlı, burada gösterilen ilgi karşısında zaman zaman duygulanıyorum. Burada sosyal yaşantıdan yoksun olsak da, insanların sıcaklığı bizleri mutlu ediyor. Göreve geldiğim günden beri sistemli bir şekilde çalışmakta ve arşivleme çalışmaları yürütmekteyiz. İşlerin yoğunluğu nedeniyle memur sıkıntısı çekmekteyiz. Her ne kadar Silvan tarım bölgesiyse de, icra takip işlemleri sanayileşmiş kentlere nazaran yoğunluk arz etmektedir. Memur sıkıntısı giderildiği takdirde daha rahat ve seri bir şekilde çalışmalar yürüteceğiz" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2006 Perşembe 13:54:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Adnan ATEŞ IP: 88.233.2.xxx Tarih : 31.08.2006 20:32:04
Öncelikle yeni icra müdürüne yeni görevinde başarılar diliyorum. Bir kaç hatırlatma ve ön bilgi vermekte fayda var; Eski demirciler çarşısını Basmane, Feridon mahallesini Gazi Emir, Gazi Caddesini Fevzi Paşa Caddesi, Belediye ve civarını Alsancak, Kulfa mahallesini Bornova, Gazi İlkokul civarını da Fuar alanının lozan kapısı, Tekel mahallesini de Kadife Kale olarak gözünde canlandırırsa çok çabuk alışır. Evet müdürüm aynen anlattığınız gibi ilçemiz insanında göreceğiniz misafirperverlik sizi ziyadesiyle memnun edecektir. Tekrar hoş geldiniz diyor yeni görevinizde başarılar diliyorum/ruz.