20
Mayıs
2024
Pazertesi
SİLVAN - DİYARBAKIR

Silvan'da bir ilk yaşandı

Diyarbakır’ın Silvan İlçesi’nde vatandaşlar tarafından başlatılan imza kampanyası sonuç verdi. İmza kampanyasının ardından Sağlık Bakanlığı, Silvan İlçesi’ne uzman doktor ataması yapacağını belirtmişti.

Doktor atamasıyla birlikte Silvan’a ilk kez bir fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı atandı. Silvan Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sevda Bakbak, Sağlık Bakanlığı tarafından ilçeye ilk defa bir fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanının atandığını belirterek, "Hastanemize atanan fizik tedavi uzmanı, görevine başladı. Silvan’a yapılan atamalarla birlikte tarihin en önemli dönemini yaşayor. 2004 yılında ilçemize 6 uzman doktor atandı" dedi.

Silvan’a yeni atanan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Gülsüm Üzer Ölmez ise, Silvan’a atanmaktan son derece memnun olduğunu belirterek, "İlçemizde bu güne kadar fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanının olmamasına bir anlam veremedim. Buraya ilk kez atanmanın mutluluğu içerisindeyim. Türkiye’nin her karış toprağı bizim vatanımızdır. Türkiye de yaşayan vatandaşlar bizim vatandaşımızdır. Biz onlara derman olmak için varız" dedi.

iha-silvan
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2004 Cumartesi 13:16:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?