19
Mayıs
2024
Pazar
SİLVAN - DİYARBAKIR

Yıl sonunda coştular, coşturdular

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde Silvan Lisesi tarafından ilk olarak düzenlenen 'Geleneksel Yıl Sonu Etkinliği' renkli görüntülere sahne oldu.


2007-2008 eğitim-öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla Silvan Lisesi Sezik Konferans Salonu'nda düzenlenen yıl sonu etkinliğine İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Cüneyt Akkuş, Milli Eğitim Müdür Şube Müdürü Ekrem Tokdemir, Silvan Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Bünyamin Hamitoğlu, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte lise öğrencilerinin düzenlediği tiyatro ve şiir dinletisi beğeni ile takip edilirken, lise öğrencilerinin hem çaldığı, hem oynadığı gösteri büyük alkış topladı.

Silvan Lisesi Müdürü Ali Tevşi, etkinliği düzenlemelerindeki amaçlarının okulun çevreyle olan ilişkilerini güçlendirip, okul-aile işbirliğinin eğitim ve öğretime sağladığı kazanımları sergilemek ve okul merkezli eğitimin çok yönlü gelişmesini sağlamak olduğunu söyledi. Başarılı bir eğitim-öğretim dönemini geride bıraktıklarını söyleyen Okul Aile Birliği Başkanı Bünyamin Hamitoğlu, "2007-2008 eğitim-öğretim dönemini geride bıraktık. Silvan Lisesi değişimin ilk
adımlarını atmış bulunmaktadır. Önce okul duvarlarının yapılması ile öğrencilerimizi güvence altına aldık. Başımızı yere eğdirmeyecek, göğsümüzü kabartacak başarılı bir eğitim dönemi yaşadık. Bu süreçte bizi kayıtsız şartsız destekleyen İlçe Kaymakamı, okul yönetimi ve öğretmenlerimizi kutluyorum" dedi.
Hamitoğlu, Silvan Lisesi'nin yıl sonu etkinliğinin her yıl geleneksel olarak yapılacağını ve etkinliğin gelecek yıllarda daha kapsamlı olacağını söyledi.

..
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2008 Perşembe 13:19:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?