25
Mayıs
2024
Cumartesi
SUR - SUR - DİYARBAKIR

Final maçı pazar günü

ŞERZAN KURT FUTBOL TURNUVASI SONA ERİYOR

Diyarbakır Sur Belediyesi'nin, 12 Mayıs'ta öğrenci olayları sırasında öldürülen Muğla Üniversitesi öğrencisi Şerzan Kurt anısına düzenlediği futbol turnuvası final maçıyla sona eriyor.

Zevkli ve çekişmeli geçen yarı final maçında Şervanspo 'u 1-0 yenen Dicle Gençlikspor, 4 Temmuz'da Barışspor ile finali maçında karşılaşacak.

Sur Belediyesi Bağıvar Spor Tesisleri'nde 9 Haziran'da başlayan Şerzan Kurt Köyler ve Mahalleler Arası Futbol Turnuvası'na 36 mahalle ve köy takımları katılıyor. Sur Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Kaya, turnuvanın 4 Temmuz Pazar günü saat 18.00'de oynanacak final maçıyla sona ereceğini belirterek, "Final maçının ardından ilk 3'e giren takımlara ve en centilmen takıma kupa ve madalya vereceğiz. Kupa töreninden sonra Sur Belediyesi Çocuk Korosu, sporseverlere konser verecektir. Tüm spor severleri ve halkımızı Pazar günü yapılacak final müsabakasına ve konsere bekliyoruz" diye konuştu.

Kaya, ilçe merkezinden Bağıvar'daki final müsabakası ile konsere gelmek isteyen halk için Mardinkapı şantiyesi önünden ücretsiz servis kaldıracaklarını sözlerine ekledi.

ŞERZAN KURT FUTBOL TURNUVASI SONA ERİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2010 Perşembe 11:39:03
Güncelleme :1 Temmuz 2010 Perşembe 12:09:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?