19
Mayıs
2024
Pazar
YENİŞEHİR - YENİŞEHİR - DİYARBAKIR

3 mahalleye parke taşı döşendi

YENİŞEHİR'DE 70 BİN KİLİTLİ PARKE TAŞI DÖŞENDİ

Yenişehir Belediyesi'nin kenar mahallelere yönelik kilitli parke taşı döşeme çalışması, 3 mahallede tamamlandı.

2009 yılından bu yana mahallelere yönelik çalışmaların önemli bir ayağını oluşturan kilitli parke taşı döşeme çalışmasının büyük bir kısmını tamamlayan Yenişehir Belediyesi, Sanayi Mahallesi'nde yaptığı açılış ile çalışmalar konusunda halkı bilgilendirdi.

Açılışa Yenişehir Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu, Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Vezir Perişan, BDP'li yöneticiler, Sanayi Mahallesi Muhtarı Ahmet Ceylan ve çok sayıda yurttaş katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Belediye Başkanı Kurbanoğlu, belediye hizmetlerinin her türlü olumsuzluğa rağmen aksatılmadan sürdürüldüğünü belirterek, mağdur kesimin yoğunlukta ikamet ettiği kenar mahallelerin birçoğunda kilitli parke taşı döşeme çalışmasının tamamlanma noktasına geldiğini söyledi.

Kurbanoğlu, "Kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmalarımız 2009 yılından bu yana aralıksız sürdürülmektedir. Sanayi Mahallesi, Şemsiler, Toplu Konut ve Dicle Mahallesi'nde yaklaşık 70 bin metrekare kilitli parke taşı döşedik. Bu çalışmalarımız halkımızın kendi isteğiydi. Yaptığımız araştırmalarda kenar mahallelerin kilitli parke taşı ile döşenmesi talebi yoğun olarak ortaya çıkmaktaydı. Biz de halkın bu talebini yerine getirmiş olduk" dedi.

Daha sonra zılgıtlar ve sloganlar eşliğinde açılış kurdelesi kesilerek halkın hizmetine açılan sokaklarda çekilen halaylar, açılışa renk kattı.

Açılış katılımcıların hep beraber halay tutmaları ile son buldu.

YENİŞEHİR'DE 70 BİN KİLİTLİ PARKE TAŞI DÖŞENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2010 Pazartesi 12:30:01
Güncelleme :6 Mayıs 2010 Perşembe 18:01:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?