26
Mayıs
2024
Pazar
YENİŞEHİR - YENİŞEHİR - DİYARBAKIR

Şehitlik'te ulaşım rahatlayacak

YENİŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN YOL AÇILIŞI TÖRENİ

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Şehitlik Mahallesi'nin ulaşım sorununa çözüm bulmak için Köy Hizmetleri Caddesi ile Yaradanakul Caddesi'ni birbirine bağlayan kapalı alanı yol yaptı.

250 metre uzunluğa ve 8 metre genişliğe sahip olan yolun açılışına Yenişehir Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu, Sur Belediye Başkan Vekilli Bedri Turan, Belediye İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı Vezir Perişan, Tüm-Belsen Şube Başkanı Edip Yaşar, Şehitlik Mahallesi Muhtarı Fahrettin Güler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yolun açılış töreninde bir konuşma yapan Yenişehir Belediye Başkanı Kurbanoğlu, yolun Şehitlik Mahallesi'nin ulaşım sorununa önemli bir rahatlama getireceğini belirterek, döşenen parke taşları ve modern ışıklandırma ile yolun yayalar için de çok cazip halle geldiğini söyledi.

Kurbanoğlu, Yenişehir'de altyapıya yönelik yürütülen çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü ifade ederek, tüm olumsuzluklara rağmen hizmet kalitesini yükseltmeye devam edeceklerini bildirdi. Kurbanoğlu, hükümetin bölge belediyelerine yönelik olumsuz tutum sergilediğini iddia ederek, "Şu an birçok seçilmiş ve halkın büyük bir desteği ile belediye başkanı olmuş arkadaşlarımız tutuklanmış bulunmaktadır. Bu asla kabul edilemez bir durumdur. Hükümetin bütün bu olumsuz tutumuna rağmen halkımıza yönelik hizmetlerimizden asla taviz vermeyeceğiz" dedi.

Toplam 80 bin TL'ye mal olan yolun açılış töreni katılımcıların hep birlikte yolu yaya geçmeleri ile son buldu.

YENİŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN YOL AÇILIŞI TÖRENİ
YENİŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN YOL AÇILIŞI TÖRENİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2010 Çarşamba 13:44:00
Güncelleme :30 Nisan 2010 Cuma 15:19:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?