29
Nisan
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Karkamış'ta mayınlar temizlenecek

Gaziantep İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Karkamış Antik Kenti alanındaki mayınların temizlenmesi işini yaptırmak üzere ihale açtı.

Karkamış Antik Kenti alanında bulunan 663 bin 800 metrekare mayınlı alanın, mayından elle temizleme hizmeti işi yaptırılacak. İhale, 24 Temmuz 2009 tarihinde saat 10.00'da Gaziantep İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde ''açık ihale usulü'' ile yapılacak.

Yer tesliminden itibaren 300 günlük süreyi kapsayacak ola işin ihalesine yerli ve yabancı tüm firmalar katılabilecek. Ancak ihalede yerli istekliler lehine yüzde 15 oranında fiyat avantajı uygulanacak. Katılımcılar ihaleye ait şartnameyi bedel ödeyerek müdürlükten temin edebilecekler.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ihale günü ihale saatine kadar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne götürü bedel üzerinden verilecek. Buna göre ihale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle toplam bedel üzerinden götürü bedel sözleşmesi imzalanacak. İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecek.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2009 Pazartesi 14:44:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?