16
Mayıs
2024
Perşembe
GAZİANTEP

Nizip ağaçlandırılıyor

Gaziantep Üniversitesi Nizip Meslek Yüksekokulu kampusunde “Ağaç Dikim Kampanyası” devam ediyor.

Nizip Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yaşar Büyükoğlu, 2007 yılının Mayıs ayında yapılan yaklaşık 5 bin fidandan oluşan fidan dikimine ek olarak, Ağaç Dikim Kampanyası'nın devam ettiğini söyledi. Büyükoğlu, şunları söyledi:
“Ağaç Dikim Kampanyası çerçevesinde, 21 Mart 2009 tarihinde NASİAD (Nizipli Aktif İş Adamları Derneği) üyeleri ve aileleri tarafından kampus alanımızda bir hatıra ormanı oluşturuldu. Bu alana daha sonra bin fidan daha dikilecek. Kampanyaya yüksekokulumuz öğretim görevlileri ve öğrencileri de destek oldu. Yüksekokulumuzda yeşil alan oluşturma ile ilgili 'Ağaç Dikim Kampanyası' çalışmalarının yılda iki kez olmak üzere süreklilik göstermesini istiyoruz. Amacımız, geniş bir araziye sahip olan yüksekokulumuz kampusunda ihtiyaç duyulan yeşil alanın mümkün olduğunca kısa sürede oluşumunu sağlamaktır” diye konuştu.

Ağaç dikiminden sonra okulun bahçesinde piknik yapan öğrenciler, ileride Nizip'e açılacak fakültede okumak istediklerini söyleyerek, “Burası bizim geleceğimiz. Biz de şuan geleceğimize yatırım yapıyoruz” dediler.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 14:37:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
can akbaş IP: 88.249.61.xxx Tarih : 25.03.2009 11:31:32

iyi bir haber  güzel birşey