31
Mayıs
2024
Cuma
ARABAN - GAZİANTEP

16 köy yolunda asfalt çalışması

Araban ilçesine bağlı 16 köyün yolunda, Araban Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği ile Gaziantep İl Özel İdaresi işbirliğiyle 1. kat ve 2. kat asfalt çalışmaları başlatıldı.

İlçeye bağlı 16 köyün eskiyen yollarında birinci kat ve ikinci kat olmak üzere toplam 60 kilometrelik asfalt yol çalışması başladı. Araban Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Gaziantep İl Özel İdaresi işbirliğiyle toplam 16 köyde başlatılan asfalt çalışmalarını yerinde görüp incelemek için asfalt çalışması yapılan köyleri dolaşan Araban Kaymakam Vekili Yusuf İzzet Karaman, şunları söyledi:

"İlçemize bağlı 16 köyümüzde 1. kat ve 2. kat büyük onarım olarak başlattığımız, köylerimizin ihtiyacı olan 60 kilometrelik köy yolu çalışmalarımızı Araban Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği ile Gaziantep İl Özel İdaresi işbirliğiyle yapıyoruz. Köylerimizdeki başlattığımız bu yılki asfalt çalışmalarından sonra ilçemizin köylerinde asfaltsız köy yolu kalmayacak ve eskiyen köy yollarının da 2. kat asfaltlama işlerini de tamamlayarak ilçemize bağlı köylerin tüm yollarında asfalt sıkıntısı kalmayacak."

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2008 Çarşamba 10:16:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?