18
Mayıs
2024
Cumartesi
ARABAN - GAZİANTEP

6 köy kanalizasyona kavuşuyor

ARABAN'DA 6 KÖY KANALİZASYONA KAVUŞUYOR

Gaziantep'in Araban ilçesine bağlı 6 köy, kanalizasyona kavuşuyor.

AK Parti Gaziantep milletvekili Mehmet Erdoğan başta olmak üzere Araban Kaymakamı Orhan Balcı'nın girişimleri sonucunda, ilçeye bağlı Altınpınar, Ziyaret, Küçüklü, Aşağı Karavaiz, Aşağı Yufkalı ve Çiftekoz köylerinde kanalizasyon çalışmasında bulunulacak. Muhtarların talebi doğrultusunda köyleri gezerek sorunu yerinde tespit eden Kaymakam Orhan Balcı, gerekli projeleri başlattı. Bayındırlık ve İskan Bakanlığı'na gönderilen projelerin onaylanması için de AK Parti Gaziantep milletvekili Mehmet Erdoğan

büyük destek verdi. Projelerin onaylanmasının ardından her köye kanalizasyon yapılması için 39'ar bin TL ödenek gönderildi.

Köylerine kanalizasyon yapılacak köylüler, milletvekili Erdoğan ve Kaymakam Orhan Balcı'ya gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek, "Köylerimizin içinden açıktan akan atık sular, özellikle yaz aylarında çevreye pis koku saçıyordu. Buralarda oluşan sinekler de çocuklarımızın sık sık hasta olmasına sebep oluyordu. Köyümüze yapılacak olan kanalizasyon sayesinde köyümüz temiz bir köy olacak. Bizlerde sık sık hastalıklarla mücadele etmekten kurtulacağız" dediler.

ARABAN'DA 6 KÖY KANALİZASYONA KAVUŞUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2010 Salı 14:45:01
Güncelleme :12 Ocak 2010 Salı 16:36:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?