19
Mayıs
2024
Pazar
ARABAN - GAZİANTEP

Ana okuluna beyaz bayrak

Gaziantep'in Araban ilçesi Ana Okulu, Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın ortaklaşa düzenlediği Beyaz Bayrak Projesi kapsamında Beyaz Bayrak almaya hak kazandı.

Gaziantep'ten 206 okulun katıldığı Beyaz Bayrak Projesi kapsamında Araban Ana Okulu da en temiz 104 okul arasında yer aldı. Araban Ana Okulu'nun Beyaz Bayrak alması dolayısıyla düzenlenen törene Araban Kaymakamı Orhan Balcı, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Araban Garnizon Komutanı Vekili Jandarma Başçavuş Ender Pırtıcı, Araban İlçe Emniyet Amiri Enver Soylu ve Araban İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kınacılar katıldı.

Beyaz Bayrağı okul müdürüne teslim eden Kaymakam Orhan Balcı, "Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın ortaklaşa düzenlediği Beyaz Bayrak Projesinde temizliğiyle Beyaz Bayrağı almaya hak kazanan Araban Ana Okulu yöneticilerini kutluyorum. İlçemizin tek ana okulu olan Araban Ana Okulu’nun temizliği diğer okullarımıza da örnek olur, ilçemizin diğer okulları da umarım Beyaz Bayrağı almaya hak kazanır" dedi.

Törende daha sonra Araban Kaymakamı Orhan Balcı, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Araban Garnizon Komutanı Vekili Jandarma Başçavuş Ender Pırtıcı, Araban İlçe Emniyet Amiri Enver Soylu, Araban Ana Okulu öğrencilerine yıl sonu karnelerini verdiler.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2009 Cuma 16:38:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?