27
Mayıs
2024
Pazertesi
ARABAN - GAZİANTEP

Araban'da temizlik sürüyor

 Gaziantep'in Araban ilçesinde caddeler, baştan sona yıkanıyor.

29 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanı seçilen Mehmet Özdemir, göreve başladığı günden beri hiç durmadan aralıksız başlattığı ilçe temizliğini sürdürüyor. Başkan Özdemir, temizlik konusunda bir seferberlik başlattığını belirterek, "İlçemizin neredeyse tüm sokakları hala asfaltsız ve tozlu topraklı. İlçemizin tüm caddeleri kış aylarında çamur, yaz aylarında ise toz toprak oluyor. Oluşan kirlilik başta esnafımız olmak üzere tüm ilçe halkını rahatsız ediyor. Belediyemiz personeline ilçenin tüm caddelerinin yıkanması talimatını verdim" dedi.

Özdemir, gece geç saatlere kadar temizlik çalışmalarının devam ettiğini, ayrıca asfaltsız sokakların en kısa zamanda asfalt yada kilit taşı ile döşeneceğini kaydetti.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 13:55:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
alikemal IP: 85.177.219.xxx Tarih : 24.04.2009 10:01:09

önemli olan insanin karakter temizligidir ilk önce oradan baslanmalidir.secimi her kim kazanirsa kazansin adam gibi kazanmis olmasi gerekirdi.ayyuka cikmis dedikodu gercekleri ki gercekler ortadadir.para ile insan onurunu araban halkinin fakirlik ve karakter zaafini kullanarak satinalarak secimi kazanmis olmak kara bir lekedir.o pis kokulu leke orada ortada durmaktadir.harcanan ve insani satin almaya dönük verilen oy rüsvet paralari ilk önce araban ve arabanlinin kesesinde her hangi bir sekil de cikarilacaktir.sayin baskanin temiz kisiliginin üzerinde bu karanlik iz durmaya devam edecektir.hos eger baskan özdemir bu oy satin almayi yapmasaydi diger adaylarda yapiyordu.secimi onlar calmis olacakti ama leke baskan özdemirin üzerinde kalmistir cünkü secimi almistir..baskana araban ve halki icin basarilar diliyorum.selamlarimla