18
Mayıs
2024
Cumartesi
ARABAN - GAZİANTEP

Elif Beldesi kütüphane istiyor

ELİF BELDESİ SÖZ VERİLEN KÜTÜPHANENİN YAPILMASINI İSTİYOR

Gaziantep'in Araban ilçesine bağlı Elif beldesindeki vatandaşlar, İl Kültür ve Turizm Müdürü Salih Efiloğlu'nun kendilerine söz verdiğini iddia ettikleri kütüphanenin bir an önce yapılmasını istiyor. Vatandaşlar, 12 Mart 2010 tarihinde AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ile birlikte Kültür ve Turizm İl Müdürü Salih Efiloğlu'nun kendilerini ziyaret ettiğini, beldenin sorunlarının konuşulduğu toplantıda kendilerine kütüphane talebinde bulunduklarını söyledi.

Belde halkı adına konuşan bir şahıs, "Milletvekili Mehmet Erdoğan'ın da Efiloğlu'na, 'Elif beldesine bir kütüphane açın' dediğini, bu söz üzerine Efiloğlu'nun, "Elif beldesi Belediye Başkanı İbrahim Çobanoğlu'na, "Bana bir yer gösterin Elif'e bir kütüphane açalım" dediğini hatırlatarak, "Başkan Çobanoğlu Belediyenin birinci katının boş olduğunu söyledi. Burada incelemeler yapan Efiloğlu, "Hemen burada gerekli tadilatı yapıp bir kütüphane açalım" diye söz verdi. 12 Mart 2010 tarihinden bu yana 7 ay gibi

uzun bir süre geçmesine rağmen Elif beldesine yapılacağı sözü verilen kütüphane için bu güne kadar bir çivi bile çakılmadı" dedi.

Belde halkı söz verilen kütüphanenin bir an önce yapılmasını istediklerini belirtti.

ELİF BELDESİ SÖZ VERİLEN KÜTÜPHANENİN YAPILMASINI İSTİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2010 Pazartesi 16:49:03
Güncelleme :6 Eylül 2010 Pazartesi 20:39:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet ali IP: 78.162.62.xxx Tarih : 8.09.2010 17:12:08

sayın efiloğlu, her yerde herşey için söz veriyorsun. elif beldesi'nde de kütüphane sözü vermişsin. verdiğin sözü yerine getir beyefendi.