1
Haziran
2024
Cumartesi
ARABAN - GAZİANTEP

Elif Beldesi'ne morg

Araban ilçesine bağlı Elif Beldesi Belediye Başkanı Cuma Altınbaş, belde mezarlığında atıl durumda bulunan gasilhaneye bakım ve onarım yaparak iki soğutuculu morg yaptırdıklarını söyledi.

Altınbaş, belde mezarlığına 1994 yılında yaptırılan gasilhanenin bu güne kadar kullanılmadığı için bakımsızlıktan çökmek üzere olduğunu belirterek, “Gasilhaneye onarım yaparak binayı çökmekten kurtardık. Beldenin morg ihtiyacını giderdik. Vatandaşlarımız vefat eden yakınının cenazesini, ya Araban ilçesine ya da Gaziantep'teki hastanelerin morguna kaldırmak zorunda kalıyordu. Böyle olunca hem cenaze sahipleri hem de beldemiz halkı huzursuz oluyordu. Bu nedenle beldemiz mezarlığına 1994 yılında yaptırılan gasilhanenin 7 bin 500 YTL harcayarak hem atıl durumdaki binayı kurtardık. Hem de beldemiz halkının ihtiyacını karşılamış olduk" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2008 Pazartesi 11:46:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ASİ TÜRKOLOG IP: 193.140.180.xxx Tarih : 17.02.2009 14:27:31

slm cuma bey iyi güzel de beldenin sokakları çamur içinde siz gitmiş mezarlıkla ugraşıyorsunuz 29 mart da görürsünüz anyayı konyayı öyle koltuğa oturmakla bel. başkanlığı olmaz biraz çıkında beldenin sokaklarında geziniz çevre köylerin bile alt yapı sorunu ortadan kalktı bizim belde başkanı uyuyor ama inşallah halkın dilinden anlayan bir başkanla karşılaşacağız.. ne yapalım gerçekler acıdırrrrrrrrrrrrrrr