27
Mayıs
2024
Pazertesi
ARABAN - GAZİANTEP

Genel kurul 30. toplantısında

Gaziantep'in Araban ilçesinde 325 esnaf ortak üyesi 3 milyon 900 TL plasmanı olan Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi, 30. olağan genel kurulunu yaptı.

Araban Kaymakamlığı konferans salonunda yapılan genel kurula; Gaziantep Bölge Birliği Başkanı Sadık Anlar, Şahinbey Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Hasan Güzel, Gaziantep Merkez Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Mustafa Akalın, Kilis Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hamit Aslan, Nizip Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Ahmet Aslan, İslahiye Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Hüseyin Toprak, Yavuzeli Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Muzafer Kaya, Güneykent Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Faik Karaoğlu, Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru, Araban AK Parti İlçe Başkanı Ali Ömeroğlu, Araban AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Özdemir ve Araban Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi ortakları katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan genel kurulda, kooperatifin 2008 yılı yönetim kurulu faaliyet raporu ile bilanço gelir gider hesapları ile denetim kurulu raporu okundu. Yapılan müzakerelerin ardından, gündemle ilgili maddeler kabul edildi. Dilek ve temenniler bölümünde bir konuşma yapan Araban Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Mehmet Bazlama, şunları söyledi:
"Araban Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifinin kurucusu ve 30 yıllık başkanı olarak siz değerli Arabanlı esnaf ortaklarımıza hizmet vermekteyim. Bölgede kooperatifimizin Arabanlı esnaf ortaklarımıza bugüne kadar 3 milyon 900 TL kredi dağıtımıyla en iyi kooperatifler arasındadır. Bu yıl tüm dünyada olduğu gibi yurdumuzda da yaşanan küresel ekonomik kriz nedeniyle Araban ilçemizde de esnaf ortaklarımızın ekonomik kriz içerinde olması, hem esnaflarımızı hem de kooperatifimizi zor durumda bırakmıştır. Geçmişte olduğu gibi bu yıl yaşanan ekonomik kriz ortamında da esnaf ortaklarımızın yanındayız. Her zaman kredilerimiz açıktır, ancak esnaf ortaklarımız kooperatifimizde kullandıkları kredileri zamanında yatırabilirlerse kooperatifimiz ve esnaf ortaklarımız zorlanmadan bu yıl tüm yurtta yaşanan ekonomik krizi kolaylıkla atlatarak krizden daha güçlü olarak çıkacağız."

Bazlama, Araban'a bir Halk Bankası şubesi açılması için de yetkililerle irtibat içerisinde olduklarını da sözlerine ekledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Mart 2009 Cuma 11:40:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
GÜZEL GÜNLER IP: 84.58.101.xxx Tarih : 11.03.2009 16:10:21

ARABANDA YILLARDIR MEMET ABI FOTOGRAFCILIK YAPAR BENDE YILLARCA ARABANDA YASADIM TEK YANLISINI DUYMADIM ÖRNEK BI ABIMIZDIR.ALLAH YARDIMCIN OLSUN YOLUN ACIK OLSUN .